La Arabian Secret Fragrance, ne dorim să fii complet mulțumit de achizițiile tale. Cu toate acestea, înțelegem că pot apărea situații în care ai nevoie să returnezi sau să primești o rambursare pentru un produs. Te rugăm să citești politica noastră de returnare și rambursare pentru a înțelege mai bine cum procesăm astfel de solicitări.

Termenul de Returnare:

Oferim o perioadă de 14 zile calendaristice în care poți solicita returnarea unui produs. Termenul începe din ziua în care ai primit produsul.

Condiții de Returnare:

  • Produsul trebuie să fie returnat în aceeași stare în care a fost livrat, inclusiv ambalajul original și sigiliile intacte (dacă este cazul).
  • Returnarea este valabilă doar pentru produse care pot fi vândute din nou în aceeași stare. Dacă produsul a fost deschis și utilizat sau sigiliile au fost rupte, nu putem accepta returnarea și rambursarea acestuia.
  • Dacă produsul prezintă defecte sau probleme de calitate, te rugăm să ne contactezi imediat pentru a discuta opțiunile de returnare și rambursare.

Procesul de Returnare și Rambursare:

  1. Contactează echipa noastră de asistență pentru a notifica intenția ta de a returna un produs în termenul de 14 zile de la primire.
  2. Echipa noastră îți va furniza instrucțiuni detaliate privind procesul de returnare și documentele necesare pentru a finaliza cererea. După ce produsul a fost primit și inspectat, vom evalua dacă îndeplinește condițiile de returnare.
  3. Dacă produsul este acceptat, vom iniția procesul de rambursare în termen de 5 zile lucratoare.

Refuzul Returnării:

Dacă produsul returnat nu îndeplinește condițiile de returnare specificate mai sus, ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea și de a nu acorda rambursarea. În acest caz, vei fi contactat pentru a discuta opțiunile disponibile.

La Arabian Secret Fragrance SRL, ne străduim să asigurăm calitatea și satisfacția clienților noștri. Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de returnare și rambursare, te rugăm să ne contactezi. Suntem aici pentru a te ajuta.

Această politică de returnare și rambursare este valabilă începând cu data de 01-01-2021. Politica poate suferi modificări ulterioare, iar versiunea actualizată va fi disponibilă pe site-ul nostru.