Te recompensăm pentru cumpărături!

Cumpărăturile pe care le faci pe noteorientale.ro sunt răsplătite cu puncte cadou.

1 PUNCT = 1 RON

Cu fiecare achiziție de pe NoteOrientale.ro primești nu numai parfumurile preferate ci și te recompensăm prin PUNCTE CADOU astfel:

  • pentru fiecare 30 lei cheltuiți ești recomensat cu 1 PUNCT CADOU
  • dacă îți faci cont de client aici ești recomensat cu 10 PUNCTE CADOU pe care le poți folosi chiar la prima comandă
  • pentru primul review lăsat pe un produs ești recomensat cu 5 PUNCTE CADOU pe care le poți folosi în comenziile viitoare

Cum Puteți Utiliza Punctele de Fidelitate?
Este simplu să utilizați punctele de fidelitate acumulate. Pe măsură ce faceți o comandă în magazinul nostru și ajungeți la pagina de finalizare a comenzii, veți avea opțiunea de a aplica punctele de fidelitate pentru a obține o reducere instantanee. Cu alte cuvinte, punctele de fidelitate devin o monedă de economisire pe care o puteți utiliza pentru a obține prețuri mai bune la parfumurile preferate.

Contact
Dacă aveți întrebări despre Programul nostru de Puncte de Fidelitate sau doriți să aflați mai multe detalii despre cum puteți să vă bucurați de aceste beneficii, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă oferi o experiență de cumpărături excepțională și pentru a vă aduce cele mai fine arome din Orient în viața dvs.

Mulțumim pentru sprijinul continuu și pentru că alegeți NoteOrientale pentru a vă îmbrăca în aromele elegante ale Orientului. Vă așteptăm cu drag să vă alăturați Programului nostru de Puncte de Fidelitate și să vă bucurați de avantajele oferite pentru loialitatea dvs.